Tekerlek Bağlantı Şekilleri

   
3 Döner Tekerlek Bağlantısı 4 Döner Tekerlek Bağlantısı 2 Döner + 2 Sabit Tekerlek Bağlantısı
Daha çok hafif yüklerin taşınması için kullanılır. Manevra kabiliyeti dar alanlarda yüksektir. Taşıma esnasında direk ileri hareket ettirilmesiyle birlikte kontrol sağlamak güçleşir. Bu tip montaj yapıldığında devrilme riski ortaya çıkar.
Orta veya ağır yüklerin taşınması için kullanılır. Manevra kabiliyeti dar alanlarda yüksektir. Taşıma esnasında direk ileri hareket ettirilmesiyle birlikte kontrolü zayıftır. Her yöne hareket etme kabiliyeti nedeniyle, denge unsuru bakımından daha çok tercih edilir. Orta veya ağır yüklerin taşınması için kullanılır. Manevra kabiliyeti dar alanlarda düşüktür. Taşıma esnasında direk ileri hareket ettirilmesiyle birlikte kontrolü oldukça iyidir.
     
4 Sabit Tekerlek Bağlantısı 2 Döner + 2 Sabit Tekerlek Bağlantısı 4 Döner + 2 Sabit Tekerlek Bağlantısı
Yüksek konumlandırılmış ortadaki iki tekerlek sayesinde ileri düz sürüş kabiliyeti vardır. Yükün ortada bulunan iki sabit tekerleğin üzerinde bulunması halinde, olduğu yerde döndürülebilmektedir. Yüksek konumlandırılmış iki teker yük taşıma aracının dengesini bozacağından devrilme riski olur.
Yüksek konumlandırılmış döner tekerlek sayesinde ileri hareket ve dönemeçlerde manevra kabiliyeti iyidir. Bu tip montajlarda tam kontrol olmadığından devrilme riski vardır.
Ağır yüklerin taşınması için ideal bir bağlantı şeklidir. İleri hareketlerde ve dönemeçlerde manevra kabiliyeti çok iyidir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.